sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Neljän kiepsautuksen kampaus


Ohjeet

1. Jaa hiuksesi neljään kantaosioon kuvan mukaisesti. Yritä saada jokaisesta osiosta yhtä paksu hiusnippu, eka nippu voi olla muita laihempi.

Päälakiosio, takaraivo-osio, nuppiluuosio ja niskaosio eristetään toisistaan siis U-kirjaimen muotoisilla rajapyykeillä. U-jaot voivat olla vaakasuorassa kalloon nähden tai hieman viistossa kuten kuvassa. Tärkeintä on etteivät jakaukset näy valmiissa kampauksessa törkeinä kaljuraitoina. 



3. Laita päälakiosio ponnarille. Kiinnityskohta on U-jaon keskikohta tai sen alapuoli riippuen käytössä olevasta tilasta. Liitoskohtien ei kuulu tursuta yli äyräiden vaan olla mahdollisimman tiiviissä paketissa toisiinsa nähden.

4. Tee ponnarin kiepsautus.

5. Yhdistä päälakiosion häntä takaraivo-osioon. Tee uusi ponnari. Kiepsauta se.

6. Yhdistä takaraivo-osion häntä nuppiluuosioon. Tee uusi ponnari. Kiepsauta se.

7. Yhdistä nuppiluuosion häntä niskaosioon. Tee ponnari. Kiepsauta se. Ja valmista tuli!


Ps. Sovella kiepsautustekniikkaa tekemällä enemmän tai vähemmän kuin neljä kantaosiota. 

Ps.s. Kuvan hiuslenkit olivat ainoat saatavilla olevat. Niitä ei siis ole valittu esteettisin perustein. Sinä voit käyttää eri tai saman värisiä lenksuja. Koristelenksut ovat tosi kivoja tässä kampauksessa.

Ps.s.s. Tähän kampaukseen on helppo lisätä vaikka kukkia koristeeksi. Liitoskohdat ja "kanjonikohdat" ovat otollisia kukkien sijoituspaikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti