maanantai 31. tammikuuta 2011

Silmukkaponnari


Söpöilyn aika. Silmukkaponnari on helppo ja hauska hiusviimeistely.

Ohjeet

1. Tee keskipäänjakaus.

2. Eristä etutukka ja sivuhuitulat muista hiuksista vaikka klipsillä.


3. Tee molemmille puolille jakausta silmukkaponnari. a) Se tehdään kuin tavallinen ponnari paitsi että viimeisellä hiuslenkin kiristyksellä ponnarilatvaa ei vedetä hiuslenkin läpi. Hiuslatvat saavat jäädä hauskasti pystyyn. Silmukoista mahdollisesti tursuavat lyhyet hiukset saavat elää omaa elämäänsä.

b) Toinen vaihtoehto on tehdä kuin minä. Käänsin latvat suoraan taivasta kohti. Kiinnitin hiuslenksun kaksinkerroin olevan hiusnipun päälle.

4. Tarkista että viimeistely näyttää hyvältä edestä, sivuilta ja takaa. Tarvittaessa voit vetää silmukoita pidemmiksi tai levittää pystyssä olevia latvoja viuhkamaisesti. 

Ps. Mainitsen harvoin hiusvinkin yhteydessä käyttämistäni tuotteista. Teen kerralla paljon hiusvinkkikuvia. Käytän mahdollisimman vähän tuotteita että seuraavan viimeistelyn tekeminen lähtisi mahdollisimman nollapisteestä. Jos tekisin kuvien hiusvinkit asiakkaalle, käyttäisin niihin enemmän aikaa / huolitteluenergiaa ja viimeistelytuotteita. Eli teidän siis kannattaa käyttää muotovaahtoja, kampausnesteitä, lakkoja, vahoja...siis jos viimeistely ei muuten pysy.


5 kommenttia:

  1. Heippa,asiani ei liity aiheeseen mutta jos saisin sinulta neuvoja olisin kiitoolinen..

    Tarvitsisin kipeästi apua hiusongelmaani.

    Kerron ensin vähän taustatietoja...Eli mulla oli terveet ja hyväkuntoset hiukset, ei mitkään paksut mut todella upean näköset.Ne ulottuivat puoleen selkään ja menivät kivasti korkkiruuvikiharoille latvasta (tätä luonnonkiharuutta kun löytyy), no viime kesänä päätin värjätä hiukset vaaleaksi ja hiukseni blondattiin (tällöin hiukseni olivat vaaleat päältä,muuten ruskeat) lopputulos oli: Ainakin kolme kertaa hauraammat hiukset, kuivat, karheat ja kärsineen näköiset..Syksyllä päätin leikkaa hiuksista 10 cm pois ja olin polkkatukassa. Tällä samaisella leikkauskerralla mulle tehtiin tyviväri ei muuta. Sitten huomasin kuinka päälaelta hiukset selkeästi olivat vähentyneet ja jakaus kohta "levinnyt".

    Nyt hiukseni ovat parempaan päin, mutta edelleen päälaelta hiukset ovat ohentuneet ja ihon kiillon huomaa selkeästi...olen syönyt kuukauden Evonia kapseleita mutta mitään mitavaa muutosta en ole vielä huomannut.

    Olen 17 vuotias ja en haluaisi vielä saada pälvikaljua...onko keinoja miten saisin voimaa hiuksilleni? Entäs tämä kaljuuntuminen, onko mitään tehtävissä...

    VastaaPoista
  2. Niin arvelinkin :)

    1. Hiuksen kuntoa oleellisesti huonontava värjäys

    Kaikki mekaaniset ja kemialliset toimenpiteet rasittavat hiusta. Lähtökohtasi on ollut ilmeisesti kuiva ja luonnonkihara hius. Veikkaan että suht vähän hiusta rasittavan VAALENNUSVÄRIN sijaan sinun tukkaasi käytettiin VALKAISUJAUHETTA, joka on kaikista rasittavin aine hiukselle. Tehty mikä tehty. Hyvä uutinen on se että tämä käsittely ei vaikuta tyvestä kasvavaan uusiokasvuun.

    Sinusta voi tuntua että hiuksesi eivät koskaan enää palaa värjäystä edeltäneeseen tilaan. Voi olla että hiuksesi palaavat entiselleen tai sitten ei. Epäonnistunut väri tuhosi silloisen tukkasi. On luonnollista että iän kasvaessa tukka ohenee jonkin verran. Esim pikkutytöillä on usein tosi paksut hiukset ja teininä ne ovat jo harvemmat puhumattakaan mummoiästä. Tunnen myös asiakkaita joilla on ollut nuorena tukka puoleen selkään, mutta vanhemmiten tukka ei vaan kasva niin pitkäksi vaikka kasvattaisi innokkaasti.

    Jatkuu...

    VastaaPoista
  3. En usko että värjäykset ovat päällimmäinen syy hiustesi ohenemiseen. Toki LIIAN vahvojen aineiden käyttö voi hetkellisesti karsia kohtuuttoman määrän hiuksia (kemiallinen leikkaus).Jos värjääminen olisi takuuvarma keino saada ohuemmat hiukset, kukaan ei haluaisi värjätä tukkaansa.

    Olet kyllä tosi nuori nainen, sinun iässäsi harvoin tapahtuu runsasta hiusten lähtöä tai ohenemista puhumattakaan pälvikaljuisuudesta. Näkemättä sinua on vaikea sanoa onko aihetta jatkotoimenpiteisiin. Tässä linkki josta saat lisää tietoa hiustenlähdön eri syistä: http://hiusextra.fi/flash/#/hiustenl%C3%A4ht%C3%B6

    Hiusextra heinilä myy erityisiä "osaperuukkeja", joilla voi helposti ja luonnollisen näköisesti tuoda lisää tuuheutta vaikkapa mainitsemasi liiaksi levenneen jakauksen päälle.

    Voi hyvin olla että käyttämäsi Evonia kapselit tekevät tehtävänsä, konsultoi apteekin väkeä jos
    tuntuu että tarvitset lisää tietoa. He tietävät varmasti paremmin myymistään tuotteista kuin esimerkiksi minä.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista