tiistai 4. tammikuuta 2011

Rakastu lisähiuksiin: Turkoosit klipsipidenteet tehosteraitoina


Näissä neljässä kuvassa minulla on kaksi klipsipidennettä tehosteraitoina. Niiden kantaleveys on noin neljä senttimetriä. Klipsipidenteet klipsataan kiinni mielekkääseen kohtaan hiustyveen pintahiuksien alle. 

Raitapidenne sileältä ja klipsi puolelta. Klikkaa kuva isommaksi.


Klipsipidenteet ovat mainioita tehosteraitoja

1. Ne eivät haalistu. Kuvan lisähius on keinokuitua. Intensiivinen väri ei katoa edes pesemällä. Tosin muovihiusta ei yleensä pestä. 

On kuttumaista miten nopeasti omaan tukkaan otetut sähäkät raidat yleensä haalistuvat. Tätä ongelmaa ei ole klipsipidenteiden kanssa. (Elumen-värit pysyvät hiuksissa intensiivisinä eli haalistumatta.)

2. Ne eivät kuluta omaa hiusta. Minun olisi pitänyt ensin valkaista ja sitten värjätä raitaosiot saavuttaakseni saman minkä saan klipsaamalla pari pidennettä tukkaani. 

3. Halpa hinta. Maksoin kuvien pidenteistä yhteensä 6 euroa. Vastaavat raidat omaan tukkaan kampaamokäsittelynä olisi kustantaneet maltaita.

4. Vaihtelun  helppous. Klipsipidenteiden avulla voi pitää vaikka joka päivä eri värisiä / erilaisia raitoja. 

5. Kokeilun helppous. Muutospelkoinen voi turvallisesti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Halutessaan hän voi sitten siirtyä kiinteisiin värjäyksiin.

6. Tulee käytettyä hiusvärejä joita ei muuten käyttäisi. En koskaan ottaisi kiinteitä turkooseja raitoja. Käytän kuitenkin mielelläni silloin tällöin shokkivärisiä klipsipidenne tehosteraitoja.

7. Nopea ja helppo kiinnitys. Yhden tehosteraita klipsupidenteen kiinnittämiseen menee aikaa noin viisi sekuntia. Irti ne saa vielä nopeammin. Klipsipidennettä voi pitää niin kauan kuin haluaa, mutta yöksi ne kannattaa irroittaa.


Tässä kuvassa klipsipidenteet ovat kiinnitetty alemmaksi kuin muissa otoksissa. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä että tehosteraidat alkavat alempaa. 

Jotkut eivät tykkää näin isoista ja selkeistä raita-alueista mitä kuvissa esiintyy. Silloin kannattaa kiinnittää pidenteet niin alas että ne hajoavat visuaalisesti valtatukkaan. Jos lisähius menee yli oman hiuspituuden, voi sitä   lyhentää latvasta.


Tehosteraita korvan takana. 


Tehosteraidat näyttävät coolilta osana ponnaria.


2 kommenttia:

  1. Uskomatonta, miten näin hyvän näköinen parturi-kampaaja kirjoittaa näin eläväistä suomen kieltä, sivusto on aktiivisesti päivitetty ja (käsittääkseni) yleisesti kiinnostava ja silti näin vähän lukijoita. Jatka ihmeessä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta! Kävijöitä blogissa on keskimäärin 70 kpl / pvä. Eli jäävuoren huippu lukijoista on rekisteröityneitä. Lisää otetaan mielellään vastaan. :)

    VastaaPoista