tiistai 18. tammikuuta 2011

Rakastu lisähiuksiin: Klipsipidenteillä saa värimuunnoksia omaan pohjaan

Beiget klipsipidenteet tummassa tukassa.
Kävin läpi klipsipidenne valikoimaani. Löysin setin jossa oli beigejä ja ruskeita osioita. Muistelin kuinka käytin kyseistä settiä blondissa tukassani muutama vuosi sitten. Tosin silloin nuo klipsipidenteet olivat vaaleat. Värjäsin ne myöhemmin sointumaan uuteen hiusväriini.

45-senttiset aitohiuksiset beiget ja ruskeat osiot ovat odottaneet uutta tulemista. Niitä on varmaan harmittanut kun mama on käyttänyt viime aikoina vain munakoison värisiä lisähiuksia. En ole valmis vaihtamaan pohjaväriäni. Mutta teen mielelläni värimuunnoksia klipsipidenteiden avulla. Ne saa helposti ja nopeasti klipsattua omaan tukkaan. Ne saa myös helposti ja nopeasti irti omasta tukasta. Klipsipidenteet voi kiinnittää takaisin taas sitten kun siltä tuntuu. 

Esimerkki kuvissa näette miten kauniita värimuunnoksia olen taiteillut omasta pohjaväristäni poikkeavilla klipsipidenne osioilla. Lisähiukset sekoittuvat omiin kutreihin hyvin. Kukaan ei arvaa että kaikki karvat eivät ole luonnonhiustani.

Ruskeaa ja blondia tummassa tukassa klipsipidenteinä.

Tällaisia klipsipidenneosioita käytin hiusteni "värjäämiseen". Kuvat saa klikattua isommiksi.
Ps. Tulen postaamaan erikseen halutun värituloksen mukaisesta klipsipidenteiden sijoittelusta. Kerron myös mitä tulee ottaa huomioon kun hankkii klipsipidenne osioita oman pohjan värimuunnoksia varten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti