maanantai 17. tammikuuta 2011

Sama kampaus, eri koristeet ja tyyli

Prinsessa Vivianna ja tiara
Sama kampaus voi sopia aivan eri tilanteisiin ja aivan erilaisille naisille. Yläkuvan prinsessa Vivianna on menossa kuninkaallisiin tanssiaisiin. Alakuvan rantalyyli Vivica on suunnistamassa aurinkorannan terassille. 

Molemmilla neitosilla on sama kampaus: Etuhiukset peittävät osan otsasta suuntautuen taakse. Takaraivolla on iso nuttura, joka kätkee sisäänsä pyöreän ja jöötin sukkahousuvalkin. 

Viviannalla on kutreillaan kaulakorusta muovattu tiara. Vivica on sitonut silkkihuivista nutturansa ympärille ruusukkeen. Ruusuke on oikeastaan rusetti, joka muodostuu kun pituussuuntaisesti kaksinkertaisen huivin lenkkupäät levitetään täyteen teräänsä.

Rantalyyli Vivica ja huiviruusuke

Ps. Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat Viviannan ja Vivican hiuksissa ruskeaa välkettä. Ok, myönnetään... minä se olen molemmissa kuvissa... :) Kuten olin juuri sanomassa niin olen innostunut tekemään kokotummaan tukkaani värimuunnoksia klipsipidenteillä. On mieletöntä kun voi muunnella hiusväriään vaikka joka päivä ja ilman värikäsittelyjä! Postaan klipsipidenteillä värjäämisestä erikseen lähitulevaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti