tiistai 15. marraskuuta 2011

Karsin hiusblogista reilusti yli sata postausta

Kyllä, olen kolmen päivän aikana poistanut blogistani reilusti yli sata postausta. 

Deletoituja:

Lähes kaikki Päivän Lookit, osa Tukkablogi Juhlii postauksista, osa Vivi Vapaalla postauksista, osa Hiuskoristeista, osa Koru Hiuksissa postauksista, Tukkapoliisit, Kynsien koristelut ja Päähinepostaukset. Kenkää saaneiden joukossa oli myös muuta sekalaista seurakuntaa.

Nolo olo

Olen huomannut että bloggaajat yleensä heräävät jossain vaiheessa syystä tai toisesta häpeämään alkupään postauksiaan. Monet hylkäävät ensimmäisen bloginsa ja aloittavat uuden puhtaalta pöydältä. Toiset taas tyytyvät poistamaan nolot pätkät. Lukijat eivät välttämättä ole samaa mieltä siitä mikä on nolo postaus ja mikä ei. Itseäni nolostutti mm osa Päivän Lookkien vaatevalinnoista ja tökeröt taustat. Yleisesti ottaen häpeän pistelyä kirvoittivat teknisesti huonolaatuiset valokuvat.

Itse haluaisin poistaa kaikki vanhalla kameralla otetut huonolaatuiset kuvat ja jättiosan poistinkin. Tuumin että tiettyjen kampausohjeiden kuvat pitää ottaa uusiksi uudella kameralla. Toki tähän jälkifiksailuun palaa aikaa.

Kehitys kehittyy

Blogin suursiivous selkeytti sisältöä. Tällä hetkellä blogi todella painottuu hiusaiheisiin. Pahimmat sivurönsyt on karsittu. Nyt oleellisimmat ja laadukkaimmat postaukset tulevat paremmin esille. Viikate viuhui enimmäkseen vanhimpien artikkelien kohdalla säästellen uusimpia. Oletusarvo on se, että blogatessa oppi bloggaamaan eli alkupään hengentuotteet ovat lähinnä harjoittelukappaleita.

En usko että kukaan jää itkemään poistettujen postausten perään. Minä en ainakaan. No ok, onhan minulla niistä kopiot tallessa kun en millään hennonut täysin luopua pikkuisistani.

Luultavasti tulen vielä kippaamaan Kodin Remontointia postaukset yli laidan, ehkä muutakin. Siivottu blogi on kuitenkin jo nyt hyvä pohja uusille tuulille. Yritän viedä blogia suunnitelmallisempaan suuntaan. Olisi hyvä jos voisi alkaa antamaan aina ennakkoon julkaisulistan seuraavan parin viikon tulevista postauksista. Katsotaan nyt miten kehitys alkaa kehittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti