perjantai 11. marraskuuta 2011

Lukijakyselyn tulokset

Morjes tukkablogin lukijat eli makeiden hiusten ystävät!

Kysyin teiltä viikko sitten keskiviikkona mitä sisältöä kaipaatte enemmän tukkablogiin. Toiveita sai antaa joko suoraan kommenttiboxiin tai äänestämällä neljästä vaihtoehdosta noin viikon ajan.

Kommenttiboxissa toivottiin lisää vaihekuvallisia hiusvinkkejä. Kaivattiin myös enemmän välivaihekuvia. Tänään tein Sanni-mallin kanssa kuvat viiteentoista uuteen pitkän tukan kampausohjeeseen. Ne ovat muutenkin simppeleitä toteutuksen suhteen, mutta koitin pistää riittävän määrän välivaihekuvia. Koitan jatkossa muutenkin tarjota entistä enemmän tai ainakin havainnollistavampia välivaihekuvia.

Lukijakyselyn tulokset kysymykseen "Mitä kaipaat hiusblogiin?" ja Vivin terveiset

1. Enemmän vinkkejä lyhyille ja puolipitkille hiuksille: 22 ääntä eli 66% äänistä

Osasin odottaa äänien painottumista tähän vaihtoehtoon. Blogissani pitkätukkaisia on hellitty ja nyt olisi korkea aika helliä lyhyempienkin hiuspituuksien edustajia. Lyhyiden ja puolipitkien hiusten kampauksia alkaa ropisemaan sitten kun kyseisten mittojen malleja pullahtaa esiin. Entuudestaan minulla taitaa olla heitä kokonaiset 2 kpl. Malliksi saa hakea (vivi.wallenius@gmail.com), todennäköisyys valituksi tulemiselle on todella suuri. Toki koitan nyt itsekin olla aktiivinen lyhyt- ja puolipitkätukkaisten haussa. Äsken mainituille pituuksille olisi hyvä olla yhteensä ainakin seitsemän vinkkiä julkaisuun joka kuukausi. Koitan siis vähitellen lisätä kyseisten postausten määrää ja sitten vakiinnuttaa ne tiettyyn könttämäärään kuukaudessa. Mutta toistaiseksi en lupaa mitään tiettyä määrää kuukausitasolla. Katsotaan miten homma lähtee rullaamaan.

2. Enemmän hiusvinkkejä miehille: 3 ääntä eli 9% äänistä

Oletan että tukkablogilla on lähinnä naislukijoita sen nykyisen naisille painottuneen sisällön takia. Uskoisin että mieslukijoiden määrä lisääntyy jos vain heille tarjotaan kohdistettua sisältöä. Itseasiassa kuvaan ensi viikolla kolmen komean nuoren miehen kanssa hiusvinkkejä. Ja useampikin miesmalli odottaa mallipankissa vuoroaan.  Tavoitteeni olisi julkaista miesten vinkkejä ainakin 4 kpl / kk. Mutta en lupaa mitään, katsotaan kuinka homma lähtee etenemään.

3. Enemmän tuotetietoutta: 10 ääntä eli 30% äänistä

Täytyy varmaan näin ensihätään esitellä teille tällä hetkellä käyttämiäni tuotteita.

Varsinkin lyhyiden ja puolipitkien hiusten viimeistelyssä muotoilutuotteet näyttelevät isoa osaa. Joten muotoilutuotetietoutta sitten käsi kädessä edellä mainittujen pituuksien hiusvinkkien kanssa. Ja toki pitkienkin hiusten muotoilutuotteista vinkkaan tarpeen mukaan.

Täytyy varmaan jossain vaiheessa käydä läpi erilaisten hiusten hoitotuotteita.

Mukava tietää että te lukijat ette pidä tuoteinfoa tylsänä vaan olette vastaanottavaisia.

4. Enemmän postauksia bloggaajan yksityiselämästä: 4 ääntä eli 12 % äänistä

En taida olla ihan perinteinen bloggaaja, koska olen tehnyt aikasta vähän postauksia yksityiselämästäni. Tykkään jakaa hiustietotaitoa ja onhan se asiantuntijaroolin suojissa lymyili sillai helppoa ja mukavaa. Ainahan sitä voisi kertoa tekemisistään, elämänsä ihmisistä, ajatuksistaan ja mielipiteistään. Periaatteessa voisin raottaa yksityisyyteni verhoa paljonkin, mutta vähän arveluttaa jos tulenkin väärin ymmärretyksi.

Olen kokenut että tähän mennessä arvokkain anti minun ja tukkablogin seuraajien välillä on hiusinnostuksen jakaminen. En oikein tiedä mitä minusta ajatellaaan, mutta ilmeisesti minussa / tavassani blogata on jotain sellaista, joka ei houkuttele  tykittämään kommenttiboxia. Sen kyllä voin sanoa, ettei minuun tarvitse suhtautua minään tukkajumalana. Ihan tavallinen kuolevainen minäkin olen omine huonoine tukkapäivineni. Nytkin on pari senttiä tyvikasvua ja hilse kukoistaa päänahassani.

Mutta tosiaan ajattelin että jatkossa voisin ainakin kerran viiikossa koittaa raapaista jotain omasta laiffistani. Koska kyllähän minulla on muutakin mielenkiintoista elämän sisältöä kuin tukkapuuhat.

KIITOS KAIKILLE TOIVEIDEN ANTAJILLE JA KYSELYYN VASTANNEILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti