lauantai 19. marraskuuta 2011

Siri ja kaksi eri stailausta samaan leikkausmalliin

Stailaus nro 1.

Sirin leikkausmalli: Sivut ja takaosa ovat leikattu hyvin lyhyiksi koneella. Tallaksi voi valita 3-, 6-, 9- tai 12-millisen. Jos hiuksesi tykkäävät lipoa päänahkaa, voit valita minkä tahansa tallan. Jos hiuksesi pörhistyvät lyhyenä helposti föönatun kananpojan näköiseksi, valintasi on 3- tai 6-millinen terä.

Sirin päälaella on ympäristöään huomattavasti pidempää hiusta. Leikkausrakenne on tasamittainen kerrostus. Eli kaikki hiukset ovat yhtä pitkiä niin otsalla, keskellä kuin takaraivon tuntumassa. Hiusten latvoja ei ole kevennetty.

Stailaus nro 1: Suuntaa päälaen hiukset taakse. Harjaa ne sileiksi ja pinkeiksi. Kiinnitä ponnarille. Liimaa mahdolliset karkulaiskarvat mataliksi kovan pidon lakalla (eli suihkuta lakkaa ja sliippaa karkulaiset käsin painamalla). Voit käyttää vaikkapa Tigin Bed Head -sarjan Hard Head -lakkaa. Huomasin että se antaa kiiltoakin.  

Tarkista vielä takapeilistä että ponnari on identtinen molemmilta puolilta. Tarkista myöskin ettei se ole liian lennokkaan näköinen. Voit vaikka suihkuttaa ponnarihäntään lakkaa. Vedä ponnarihäntä nyrkkisi läpi suuntana tyvestä latvaan. Tällöin saat ponnarihännän puristettua hyvään muotoon. 

Stailaus nro 2.

Stailaus nro 2: Tee päälaen hiuksiin ranskanletti näkymätöntä keskipääjakausta myöden. Työskentelysuunta on otsalta taakse. Linkin takaa löytyy ohjeet kohoranskanletin tekoon. Sirillä on tavallinen alakautta letitettävä ranskanletti. Kohoranskanletti letitetään puolestaan yläkautta.

Sirin hiukset ovat niin karkeat etteivät ne tarvinneet pohjustustuotteita. Liukastukkaiset voivat käyttää pohjalla vaikkapa hiuspuuteria tuomaan käsiteltävyyttä. Lopuksi kannattaa sliipata karkulaishiukset vahvan lakan avulla. Sirin hiuksiin käytettiin Tigin Bed Head -sarjan Hard Head -lakkaa. Tarkista myös ettei avoin lettihäntä ole liian lennokas vaan asettuu luontevasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti