tiistai 1. marraskuuta 2011

Sofia ja niskanuttura suoristusrautakiharoista

Sofia


Ohjeet


1. Tee kokopään suoristusrautakiharat.

2. Tee sivujakaus vasemmalle puolelle. 

3. Laita hiukset löysälle niskaponnarille. Sen jälkeen voit vielä tuuppia kuohkeutta päänmyötäisiin hiuksiin. Tarkoitus ei siis ole sliipata kiharavolyymia matalaksi. 

Voit halutessasi ottaa etutukanomaisen osion erilleen ja kiinnittää sen viimeisenä sitten kun kampaus on noin muutoin valmis. Monasti on hyvä että niskanutturakampauksissa kasvojenkin puolella on koristeellisuutta, ettei  neito näytä ihan nutipäältä.


4. Ala nostella isohkoja suortuvanippuja ponnarityven ympärille pinneillä kiinnittäen. Tykitä ensin yläosa ja sitten keskiosa ja lopuksi alaosa. Idiksenä on saada suortuvien varresta nutturalle sisävolyymia ja suortuvien latvoista pintarakenne. 


4.


4.


5. Ota sitten silmä käteen ja asettele suortuvien vapaat latvat mielekkääseen muodostelmaan pinnein tai hengettömin pinnein kiinnittäen. Idiksenä on luoda jokseenkin puolipallon muotoinen niskanuttura. Mutta se ei ole niin nöpön nuukaa, koska haussa on rento nutturakampaus.


6. Jos otit vaiheessa nro 3 etutukanomaisen osion erilleen niin nyt on aika kiinnittää se. Osio oikeastaan asettuu itsellään kauniisti kun vain latvan suuntaa kohti nutturakeskiötä. Keihästä osio hengettömin pinnein mielekkääseen asentoon. Supsuta lakkaa, anna kuivua ja poista hengettömät pinnit (jos siltä tuntuu muutaman pinnin voi sujauttaa tueksi). Lakkaa kannattaa supsuttaa kevyesti koko kampaukseen. Älä tärkkää.

7. Tadaa, valmis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti