sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Hoida kuivat ja hauraat hiukset voilla

Ongelma: Kuivat ja hauraat hiukset.

Ratkaisu: Nokare pehmeää voita.

Levitä voi huonokuntoisiin kohtiin, eli joko koko tukkaan tai vain latvoihin. Koita käyttää voita niin vähän kuin mahdollista niin sen pois peseminen on helpompaa. Käytä vaikka kampaa levitysapuna. Anna voin vaikuttaa puoli tuntia suihkumyssyn tai muovikelmuturbaanin alla. Saatat joutua pesemään hiukset monta kertaa ennen kuin ne ovat puhtaat. Lopputuloksena saat kuitenkin notkeutta ja kiiltoa tukkaasi.

Ps. Voit käyttää myös varsinaisia hiustuotteita, jos siltä tuntuu. Hiustenhoitotuotteita tuottavat firmat tarjoavat kimppapakettina shampoon, hoitoaineen ja naamion eri tarpeisille hiuksille. Kimppapaketteja löytyy mm kuiville, värikäsitellyille, kiharoille ja ikääntyneille hiuksille.

Kuluttajan kannalta on oleellisinta tietää, että naamio on tehokkaampi kuin hoitoaine. Hoitoainetta voi käyttää periaatteessa joka pesun yhteydessä, naamiota silloin tällöin tarpeen mukaan. Muista myös, että sopiva naamio valitaan hiusten kunnon ja tarpeiden mukaan. Jotkut tuotteet ovat juuri sopivia ja jotkut liian hoitavia tai alitehokkaita.

Redken:

- All Soft Heavy Cream Super Treatment (naamio)

Kérastase:

- Kuivien ja hauraiden hiusten eri kosteutus- / hoitotason naamiot.

Tsekkaa myös edullisempien sarjojen tarjonta: Goldwell, Cutrin, Wella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti