sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Maaliroiskeet pois oliiviöljyllä

Ongelma: Kelpo tee se itse -ihmisenä olet maalaamassa kotipesääsi uuteen uskoon. Pahaksi onneksi myös hiuskuontalosi saa osansa Tikkurilan väripänikän sisällöstä. Maaliroiskeet eivät koskaan ole olleet muodissa, eikä  sitä päivää kannata jäädä odottamaankaan. Älä panikoi, apu on lähellä.

Ratkaisu: Mene keittiöön, jos et jo ole siellä. Tartu oliiviöljyputeliin ja kaada hieman "puhdistusainetta" vanutupolle. Sivele sillä osuman ottaneita kohtia. Jos lempeät otteet eivät tehoa, anna aineen vaikuttaa jonkin aikaa. Ja jos muu ei tepsi niin jynssäys ei ole kiellettyä viimeisenä oljenkortena. Maaliroiske tukassa tai pahoinpidelty puhdas hiussuortuva, valinta on sinun. 

Jos tukasta tuli kovin öljyinen, seuraava askel on suihkun suuntaan. Oliiviöljy ei ole vaarallista hiukselle, päinvastoin se hoitaa sitä. Mutta ei ole kovin viehkoa hengata rasvalettinä.

Ps. Minun pitäisi maalata keittiön katto lähipäivinä kahteen kertaan. Saattaa tulla oma vinkki tarpeeseen. Oliiviöljyputeli pohtii jo lorautetaanko siitä seuraavaksi pannulle vai vanutupolle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti